OMNE ile Bitki İllüstrasyonu
15 Eki Paz
|Online Zoom Etkinliği
Şahane çiçek ve bitkiler, suluboya ve sizin yaratıcılığınız! Özgürce ve farklı yorumlarla bitkileri öğrenerek çalışmak, bilim ve sanatı bir araya getirerek resim yapmak ve yepyeni bir dünyayla tanışmak isterseniz sizi de bekleriz!


Saat ve Yer
15 Eki 2023 17:00 – 19:30
Online Zoom Etkinliği
Konuklar
Etkinlik Hakkında
Omne’nin kurucusu Büşra Ekşi hakkında:
Mugamag Kadınları’ndan biri olan peyzaj mimarı Büşra Ekşi Omne Store’u kurduktan ve bitki illüstrasyonları yapmaya başladıktan sonra 2,5 yıl bilimsel bitki ressamlığı eğitimi aldı ve eğitmenliğe başladı. Şimdilerde hem suluboya ile bitki illüstrasyonları yapıyor, ve hem online hem yüz yüze eğitimler veriyor.
Atölye İşleyişi;
2 adet bitki belirlenecek ve oylama ile seçilen bitkinin teknik çizimi kayıt yaptıranlara mail ile gönderilecek. Katılımcılar atölyeden önce, bu çizimin çıktısını A4 kağıda alacaklar. İsterlerse suluboya kağıtlarına da çizebilirler.
Atölye öncesi bitki illüstrasyonu hakkında bilgilendirme yapılacak. Ardından ders boyunca suluboya malzemeleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak.
Seçtiğimiz bitkiden bahsederek kağıda aktarım işlemi gerçekleştirilecek.
Biletler
Etkinlik Bileti
₺570,00
+₺14,25 bilet hizmet bedeli
Satış bitti