Mugamag Kadınları | Hülya Yurdakul
- Ege Soley
- 23 Oca 2025
- 1 dakikada okunur

Merhaba, ben Hülya!
47 yaşındayım, Mersin’de yaşıyorum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Özel bir bankada 20 yıl çalıştıktan sonra, 2 yıl önce emekliye ayrıldım. Evliyim ve 2 kızım var.
16 yıldır Tip 1 Diyabetliyim. Diyabetin gerekliliklerinin farkında olarak, sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konularına hayatımda özel bir önem veriyorum. Sağlıklı ve daha sağlıklı bir yaşamın nasıl mümkün olabileceği, bunun için neler yapılması gerektiği konularında kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum.
Yoğun iş ve hayat temposu içinde, yaşamın temeli olan sağlıklı beslenmeye duyulan ihtiyaç benim için bir ilham kaynağı oldu. Sağlıklı sebze ve meyvelere belli periyotlarla zahmetsizce, zaman harcamadan daha çok kişinin ulaşmasını sağlamak ve günlük hayatlarına günlük küçük molalar vermek isteyenlere yardımcı olmak önceliğimdir.
Yerel üreticilerden, sebze-meyve halinden ve semt pazarlarından, tadarak ve seçerek, mevsiminde tedarik ettiğim sebze ve meyveleri soğuk sıkım özellikli makinelerde sıkarak (çiğ olarak, bıçak kullanmadan ve ısıya maruz bırakmadan yapılan bir teknik ile) vitamin ve mineral değerlerini kaybetmeden şişeliyorum. Ürünlerime koruyucu, renklendirici, katkı maddesi ya da ilave şeker eklemiyorum. Hazırladığım ürünleri 1 ila 3 günlük programlarla müşterilerime ulaştırıyorum. J
UICEMOMS isimli markamın mottosu: “Annenin karışımı, doğanın onarımı.”
Sizin için ne yapabilirim?
İlgilenen ve denemek isteyenlerin benim ile iletişime geçmesini isterim. Ancak soğuk zincir olduğu için şimdilik Mersin’de teslimat yapabiliyorum.
Ayrıca Mugamag kadınlarına %20 indirim sunuyorum. MUGMAG33 indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Benim bu aralar neye ihtiyacım var?
Markamı işbirlikleri ile daha fazla insana ulaştırmaya ve büyütmeye ihtiyacım var.
Instagram: juicemomsdetoks
Mail: ulashulya@hotmail.com




Yorumlar